locked [Ham-Apps] Logs to HRD but not LotW


Laurie, VK3AMA <groups03@...>
 

Hi Ray,

You last email may have been lost. Yahoo has been loosing email over the last couple of days.

No idea about the LoTW upload, not really a function of JT-Alert. I am not a regular HRD user (except for testing). JT-Alert 1.5.1 does have an option to mark HRDV5 QSOs with "LoTW upload Requested", but that is just a simple flag. The "NAME NOT FOUND" may indicate that TQSL is expecting a certain field within the logged QSO to have a value. Since HRD doesn't provide an interface for writing of qsos to the log from 3rd party applications, JT-Alert writes directly to the log and there may be a need to populate an additional field (not qso related).

I will investigate, but that may take awhile, as my HRD test environment is not setup for LoTW uploads.

In the interim if you, or anyone more familiar with HRD, discovers a possible cause, please let me know via this group.

de Laurie, VK3AMA

On 23-October-2011 08:57, w7rjc wrote:
HI Laurie,

This is the 2nd attemp to get this message to you. (goofed up somewhere)

I am now able to log to the HRD logbook.
However HRD has 2 error messages when I try to sent it to LotW.

1- TQSL error
NAME NOT FOUND

2- LotW error
Failed to sign TQSL

I expect the 2nd error is the result of the first error.

What "name not found" are they requesting?

I can import the Jt65 log into AClog and it uploads to LotW just fine.
Any thoughts about what I need to do.

Thanks for a great great program .. the rest of it seems to be working real well. Ray W7RJC