locked HamSpots #HamSpots


HamApps Support (VK3AMA)
 

On 18/04/2021 7:01 am, Russ - KA1ERL wrote:

Sorry about that.  Must have happened when I was testing out the new version of JTAlert and WSJT-X.

73

Russ (KA1ERL)


That's OK. I have on occasion had to go and block myself (so my bad spots are hidden) when I have inadvertently spotted the wrong band during testing.

de Laurie VK3AMA



Russ - KA1ERL
 

Sorry about that.  Must have happened when I was testing out the new version of JTAlert and WSJT-X.

73

Russ (KA1ERL)

 

From: Support@HamApps.groups.io <Support@HamApps.groups.io> On Behalf Of HamApps Support (VK3AMA)
Sent: Saturday, April 17, 2021 16:02
To: Support@HamApps.groups.io
Subject: Re: [HamApps] HamSpots #HamSpots

 

On 18/04/2021 2:45 am, Russ - KA1ERL wrote:

I am using wsjt-s v2.3.1 and JTAlert 2.50.0.
I am not seeing any of my spots or spots for me on HamSports.
Any idea what I am doing wrong?
Thank you for all you do for all the hams.
73
Russ (KA1ERL)


Simple, your callsign got blocked by one of the moderators for wrong band spotting. I note that the block has since been cleared and can see your outgoing spots, no incoming so you're likely no TX at this time.

de Laurie VK3AMA


HamApps Support (VK3AMA)
 

On 18/04/2021 2:45 am, Russ - KA1ERL wrote:
I am using wsjt-s v2.3.1 and JTAlert 2.50.0.
I am not seeing any of my spots or spots for me on HamSports.
Any idea what I am doing wrong?
Thank you for all you do for all the hams.
73
Russ (KA1ERL)

Simple, your callsign got blocked by one of the moderators for wrong band spotting. I note that the block has since been cleared and can see your outgoing spots, no incoming so you're likely no TX at this time.

de Laurie VK3AMA


Michael Black
 

Did you try toggling it off and on again?

You may need to send in Help/contact support request.

Mike W9MDB




On Saturday, April 17, 2021, 11:53:34 AM CDT, Russ - KA1ERL <rferland@...> wrote:


yes it is on


Russ - KA1ERL
 

yes it is on


Michael Black
 

Do you have it turned on?

Inline image





On Saturday, April 17, 2021, 11:45:31 AM CDT, Russ - KA1ERL <rferland@...> wrote:


Laurie,
I am using wsjt-s v2.3.1 and JTAlert 2.50.0.
I am not seeing any of my spots or spots for me on HamSports.
Any idea what I am doing wrong?
Thank you for all you do for all the hams.
73
Russ (KA1ERL)


Russ - KA1ERL
 

Laurie,
I am using wsjt-s v2.3.1 and JTAlert 2.50.0.
I am not seeing any of my spots or spots for me on HamSports.
Any idea what I am doing wrong?
Thank you for all you do for all the hams.
73
Russ (KA1ERL)