Date   

- B4 extention

Lars Berg
 

Would it be possible to replace - B4  to  - B4C for Confirmed and - B4W  for Worked ? 
73 de Lars /SM3CCM  (JP92BX) 


jtalert error #JTDX

op4a@...
 



Any info about this ?

73
--
OP4A
Francis


Re: V2.6.14 Crash

Michael Black
 

Well known problem with JTAlert....there's no fix....just have to restart.

I've had them a few times and it seems as though memory pressure may be related....since I expanded memory haven't see this.

And how long has your computer been up?  Memory fragmentation could be the culprit too.

Mike W9MDB




On Sunday, November 1, 2020, 05:32:08 PM CST, David <ak2l.radio@...> wrote:


Laurie,

That's interesting.  A .NET bug perhaps?

So, I had not seen this problem before and today it happened again:


David, AK2L


Re: V2.6.14 Crash

David
 

Laurie,

That's interesting.  A .NET bug perhaps?

So, I had not seen this problem before and today it happened again:


David, AK2L


Re: JT Alert Not Showing on Screen

Jim Ciurczak
 

Thanks Laurie...all set.

Jim K2QB


Re: V2.6.14 Crash

HamApps Support (VK3AMA)
 
Edited

On 1/11/2020 11:52 am, David wrote:
I was using 2.6.14 with WSJT-X v2.2.2 on FT8 and received this message:


After restarting JTAlert, all was well again.

Let me know if you need other information.

David, AK2L

David,

A known, long-standing, problem.
The "undeclared variable error" is itself an error as there are non undeclared variables in the code. The compiler will refuse to compile if that was the case.
Unfortunately, there is no fix except to restart JTAlert.

de Laurie VK3AMA


Re: Help

Laurie, VK3AMA
 

On 30/10/2020 10:50 pm, AB8WD via groups.io wrote:
restarted both working ok thanks again 73
JTAlert only reads the WSJT-X settings during startup.
If the WSJT-X UDP server settings are changed while JTAlert is running, JTAlert will need a restart in order to get the new values.

de Laurie VK3AMA


V2.6.14 Crash

David
 

I was using 2.6.14 with WSJT-X v2.2.2 on FT8 and received this message:


After restarting JTAlert, all was well again.

Let me know if you need other information.

David, AK2L


Re: Missing Band Activity Window

jeff29754
 

Thanks guys, I took Laurie's advice and all is now well again ;)

de Jeff M1BCM


locked Re: Can't Access JT-Alert after new install

jeff29754
 

Thanks guys, I took Laurie's advice and all is now well again ;)

de Jeff M1BCM


Re: Missing Band Activity Window

HamApps Support (VK3AMA)
 

On 1/11/2020 6:26 am, jeff29754 wrote:
I've got the hover working now but whenever I change it back to a standalone window, it just won't show up.
My preference is a standalone window that is always visible, I like to always have the SFI, K and A numbers in vision.... HELP !

The window is likely placed off-screen, a common Windows problem.

see https://hamapps.groups.io/g/Support/message/31934

de Laurie VK3AMA


Re: Missing Band Activity Window

jeff29754
 

I've got the hover working now but whenever I change it back to a standalone window, it just won't show up.
My preference is a standalone window that is always visible, I like to always have the SFI, K and A numbers in vision.... HELP !


Re: Missing Band Activity Window

jeff29754
 

Hi Jim, Nothing has changed. F2 doesn't work, neither does hovering the mouse over the band activity display. It's driving me nuts.


Re: JT Alert Not Showing on Screen

HamApps Support (VK3AMA)
 

On 31/10/2020 10:00 am, Jim Ciurczak wrote:
Updated to .14, then went back to .10 and even .4. When I launch JT Alert it seems to run but it doesn't show on my screen. It shows in the task bar as if it is running but again nothing on the screen. Tried running it with both JTDX and WSJT-X with the same results. Any ideas? Thanks!

Jim K2QB

see https://hamapps.groups.io/g/Support/message/31934

de Laurie VK3AMA


JT Alert Not Showing on Screen

Jim Ciurczak
 

Updated to .14, then went back to .10 and even .4. When I launch JT Alert it seems to run but it doesn't show on my screen. It shows in the task bar as if it is running but again nothing on the screen. Tried running it with both JTDX and WSJT-X with the same results. Any ideas? Thanks!

Jim K2QB


Re: RX list problem

Mehmet ADIGUZEL
 

So sorry now list down.
After the first TX, the list disappears completely, it is not listed again :)  
Where am I doing wrong,  I'm so sorry to keep you busy

Mehmet


Re: RX list problem

HamApps Support (VK3AMA)
 

On 31/10/2020 6:41 am, Mehmet ADIGUZEL wrote:
Tnc for support dear friend , upgrade after its OK    https://www.youtube.com/watch?v=zItPOa2qIsQ   

73 TA5FA

Good to see that all is working correctly. Also the nice fast display of the Callsigns in JTAlert.

de Laurie VK3AMA
`


Re: RX list problem

Mehmet ADIGUZEL
 

On Fri, Oct 30, 2020 at 11:12 AM, HamApps Support (VK3AMA) wrote:
Laurie VK3AMA
Tnc for support dear friend , upgrade after its OK    https://www.youtube.com/watch?v=zItPOa2qIsQ   

73 TA5FA


Re: RX list problem

HamApps Support (VK3AMA)
 
Edited

On 30/10/2020 8:47 pm, Mehmet ADIGUZEL wrote:
I am using JTALERT + WSJTX together. However, it cannot display the stations that are decoded in each RX period or it displays a snapshot and then lists fewer stations. What would be the reason ? I'm adding a sample visual video.
https://www.youtube.com/watch?v=cNgSHfyET5k

73
TA5FA

Upgrade your JTAlert version, the latest is 2.16.14

The problem is that your running an old version of JTAlert that does not handle the early decoding of FT8 of WSJTX 2.2.0

You're running JTAlert 2.16.4, but 2.16.5 was the first version to handle the new early FT8 decoding.

de Laurie VK3AMA




Re: Missing Band Activity Window

Jim N6VH
 


On 10/30/2020 5:18 AM, jeff29754 wrote:

[Edited Message Follows]
[Reason: Mode Activity NOT Band Activity]

Hi guys, ever since I installed the latest Callsign Database yesterday, the Mode Activity window has gone Awol, coincidence ?
Anyone got a fix ?
20
Cheers Jeff de M1BCM
_._,_._,_


Jeff,

I have the latest Callsign Database installed (2010.10.30), and the Band Activity window pops up as always. If it was working before, it should be working now. Have you checked your settings under Mode Activity Display to make certain nothing has changed?

73,

Jim N6VH