locked Re: V2.15.2 looses audio alerts


Dave Cole
 

Hi Mike,
That was me that reported the reload... I use a program called quickmix. It snapshots the entire audio setup, and will replace it. I was not in trouble shoot mode, so I just shotgunned it...

Now that I see a bug is active, I may move back one version till the new one is released...

I am also just starting to use a Windows 10 machine, (normally use Linux), so I am going through hoops trying to get back into the "Windows" mindset, God help me.

I had just assumed it was a BUOD error on my part...

BUOD = Bad User On Device... :)

73, and thanks,
Dave (NK7Z)
https://www.nk7z.net
ARRL Volunteer Examiner
ARRL Technical Specialist
ARRL Asst. Director, NW Division, Technical Resources

On 11/14/19 12:53 PM, Mike Horn wrote:
I lost my audio alerts as well with version2.15.2.  I tried everything in the book; Windows audio settings, JTAlert settings, program start/restart, etc....but no dice.
Finally gave up and reverted to version2.15.1 and everything works fine.  I saw another post where someone used a software to reload his previous
Windows settings but does not specify what values changed (for those of us who do not utilize that software).  I have had no problems in the life of JTAlert
when upgrading so this has me baffled. I assume that the reversion indicates a changed Windows setting.  Hopefully someone will be able to identify the problem
so we can get back to upgrading.
Also, a heartfelt*thanks* to all those involved in the development of this fun software.
Mike N8FRI

Join Support@HamApps.groups.io to automatically receive all group messages.